Devet prednosti čišćenja tepiha

Produžuje životni vek vašeg tepiha i održava ga novim

Uvek, tepisi imaju tendenciju da podnose udarce zbog stalnog prometa na podu svakog dana. Postepeno, prašina i prljavština postaju ukorenjeni u vlakna tepiha, zbog čega tepih izgleda prilično prljav i potamnelih boja. Zar vam ne nedostaje kako je vaš dom izgledao kada je vaš tepih prvi put postavljen? Pa, to je jedna od prednosti čišćenja tepiha.

Iako je usisavanje od suštinskog značaja za uklanjanje površinske prljavštine, profesionalno čišćenje parom će ući dublje u tepih kako bi se izvukla prljavština naslaga i ostataka koja su ostale iza redovnih usisavanja.

Pored toga, TOP WASH kao kompanija za profesionalno čišćenje tepiha ima proverene proizvode koji će dezinfikovati tepih i osvežiti vlakna kako bi vaš tepih ponovo izgledao kao nov.

Uklanja mrlje od tepiha

Da li ste ikada sami pokušali da skinete mrlju sa tepiha? Mislite da je nestalo, ali nekoliko dana kasnije, ostaje vam prljava mrlja koja Vas nervira svaki put kada prođete pored nje. Naravno, nema mrlje, ali nije ni čisto.

Hemijski proizvodi za čišćenje u domaćinstvu ili domaći proizvodi (ako nisu pažljivo odabrani) mogu promeniti boju tepiha i čak ih trajno oštetiti. Osim toga, ako odmah ne uočite tu grešku, ona može da se upije u podlogu i postane mrlja koja se ponavlja. Uvek obrišite višak tečnosti ili nered odmah čistim papirnim ubrusom, a zatim razmislite o tome da pozovete profesionalca.

Još jedna prednost čišćenja tepiha je da je obučeni tehničar proučavao različite vrste vlakana tepiha tok svog radnog iskustva i naširoko poznaje mnoge vrste vlakana.

Oni imaju iskustvo da znaju šta da dodaju kao predtretman prilikom čišćenja parom.

Različiti tretmani uklanjaju teške mrlje kao što su prolivena kafa, vino, telesne tečnosti, prljavština, blatnjave šape i druge mrlje od kućnih ljubimaca.

Održava zdravije životno okruženje

Bakterije i alergeni u tepihu mogu kontaminirati kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru i otežati disanje onima koji pate od alergija ili astme. Ovo može doprineti respiratornim problemima i izazvati druge zdravstvene probleme za vas i najugroženije članove vašeg domaćinstva.

Profesionalni tretmani i procesi čišćenja tepiha pomažu u uklanjanju ovih alergena i dezinfekciji tepiha, obezbeđujući zdraviji, čistiji vazduh u zatvorenom prostoru. Ovo je posebno značajno u jesenjim i zimskim mesecima kada stanovnici Niša provode više vremena u zatvorenom prostoru.

Jedna od prednosti čišćenja tepiha je čistiji vazduh u zatvorenom prostoru.

Možda ste neko ko veruje da postoji kompromis. Ne želite da potrošite previše novca na profesionalnu uslugu čišćenja tepiha, pa umesto toga koristite jednu od onih mašina za čišćenje tepiha kod kuće ili za iznajmljivanje? Ali da li štedite novac? I da li su efikasna kao profesionalno parno čišćenje TOP WASH-a koje koristi moćnu ekstrakciju vode na visokim temperaturama?

Neke kućne mašine za čišćenje tepiha ostavljaju ostatke od predloženih hemikalija za čišćenje koje preporučuju da koristite. Kao rezultat toga, to će doprineti gore navedenim prljavim zakrpama / površinskim flekama. Dakle, sigurno, oni mogu funkcionisati kao privremeno rešenje, ali zar ne želite da znate da su vaši tepisi zaista čisti? Nastavite da koristite taj sistem za čišćenje kućnog tepiha i verovatno ćete morati da idete stalno na ista mesta, što će neizbežno uticati na vaše tepihe.

Eliminišemo zaprljane fleke u oblastima sa velikim prometom ljudi

Da li ste počeli da primećujete tamnije osenčene trake u oblastima prekrivenim tepisima gde postoji veliki obim pešačkog saobraćaja? Mesta kao što su ulazi, hodnici, stepenice, pa čak i ispred onog omiljenog kauča na koji postavljate noge?

Profesionalno čišćenje tepiha može pomoći da se one zaprljane trake vrate u prvobitnu ujednačenu boju. Ali, naravno, to pretpostavlja da je tepih zaprljan, a ne istrošen od starosti. Nažalost, nikakva količina čišćenja parom ne može vratiti izlizani tepih.

Doprinosi ukupnom čistom osećaju doma

Da li imate određeno doba godine kada volite da izvršite projekat generalnog remonta čišćenja? Za neke je to neposredno pre te praznične sezone; za druge, to može biti neposredno posle ili zaista, drugi to vole da rade i pre i posle sezonskih svečanosti, slava, Božića, nove godine ili Uskrsa. Nažalost, za mnoge, proleće pokreće grešku za čišćenje. Međutim, bez obzira koliko puta godišnje idete na čišćenje, prednosti čišćenja tepiha se ne mogu potceniti.

Očistite svaku površinu, svaku podlogu i svaki zid, vrata i kvaku, ali ako vaši tepisi izgledaju prljavo, vaš naporan rad će izgledati kao da je sve bilo uzalud. Profesionalno čišćenje tepiha nije nešto što želite da izostavite sa svoje kontrolne liste za čišćenje. Jedna od prednosti čišćenja tepiha je ta što doprinosi ukupnom estetskom, čistom izgledu i osećaju svakog doma.

Uklanjamo mirise i zamagljenost površina

Mnogi mirisi i blagi mirisi plesnivosti u tepisima mogu doći od nezgoda s kućnim ljubimcima ili prosipanja raznih pića. Urin u tepihu može biti problem. Kafa, na primer, ima karakterističnu aromu (prijatna kada je sveža), ali ustajala postaje problem i teško se otarasiti ako je ušla duboko u tepih. Profesionalna kompanija za čišćenje tepiha ima specijalizovane proizvode za dezinfekciju koji će pomoći u potpunom uklanjanju mirisa. Neki od ovih proizvoda su takođe bez mirisa kada se primenjuju.

I reč opreza! Možda znate da je vaš ljubimac imao jednu ili dve manje nezgode tokom godina na tim tepisima, ali ili ste postali slepi za nos, ili je miris zaista nestao. Međutim, miris i bakterije će se ponovo aktivirati kada dodate paru, vodu ili drugu tečnost u te tepihe.

Čišćenje parom bez dezinfekcije problematičnih područja će dovesti do toga da se mirisi ponovo pojavljuju ili materijalizuju po prvi put. Ipak, čišćenje parom sa dezinfekcijom (pod uslovom da zagađivači nisu ušli duboko u podlogu) će ukloniti te mirise.

Jedna od prednosti čišćenja tepiha je dom koji miriše kao potpuno svež i čist.

Provereno efikasnije od „uradi sam“ čišćenja tepiha!

Da li ćete ozbiljno provesti sve to vreme obilazeći svoj dom sa malom jedinicom za iznajmljivanje ili kućnom jedinicom za čišćenje tepiha? Koliko će vam vremena trebati da ravnomerno i efikasno pokrijete svaki centimetar vašeg tepiha? Zašto ne dovedete profesionalno sredstvo za čišćenje tepiha na 1-2 sata dok radite nešto privlačnije, a onda ćete znati da su sve otvorene površine sveobuhvatno pokrivene i temeljno očišćene da bi ušle duboko u vlakna tepiha. Ušteda vašeg dragocenog vremena i truda je još jedna od prednosti čišćenja tepiha. Profesionalni čistač tepiha koristi najnoviju opremu i može da proizvede efikasniji rezultat u deliću vremena.

Validacija garancije

Neke prodavnice tepiha i podova mogu zahtevati da svoje tepihe profesionalno čistite svake jedne ili dve godine. Kada kupujete tepihe za svoj dom, pogledajte zahteve garancije prodavca. Pod pretpostavkom da je to uslov vaše garancije, moraćete da istražite i uverite se da koristite kompaniju za čišćenje tepiha sa dobrom reputacijom, iskustvom i sertifikatom. Pored toga, uvek se pobrinite da dobijete službenu priznanicu kao dokaz.

Finalno

TOP WASH Vam preporučuje redovno usisavanje vašeg tepiha – najmanje jednom nedeljno između angažovanja profesionalca koji će očistiti vaš tepih parom. Na osnovu gore navedenih prednosti čišćenja tepiha, predlažemo da svoje tepihe profesionalno čistite najmanje jednom godišnje. Ipak, neki radije to rade češće u skladu sa različitim godišnjim dobima i praznicima.

Za druge, to će zavisiti od upotrebe vaših tepiha od strane članova domaćinstva. Neki kupci su motivisani posebnim prilikama – kao što je iščekivanje nove bebe u kući ili nakon što je vaš dragi ljubimac doneo na svet novu štenad.

Ipak, dosledno održavanje vašeg tepiha uz redovno profesionalno čišćenje tepiha će produžiti njegov vek, poboljšati njegov izgled i doprineti zdravijem kvalitetu vazduha.

Uživajte u svim prednostima gore pomenutog čišćenja tepiha uz Tepih servis Niš – TOP WASH čišćenje tepiha i peći. Koristimo najnovije komercijalne proizvode za čišćenje kako bismo postigli najbolje rezultate. Pozovite odmah za procenu 063/39-93-93 ili 062/839-93-93.

PROVERITE ZAŠTO SE KOD NAS MUŠTERIJE UVEK VRAĆAJU

Vaš pouzdan tepih servis u Nišu punih 10 godina!

• 10+ godina iskustva
• Besplatno preuzimanje i dostava
• Profesionalne Karcher mašine
• Proverena originalna hemijska sredstva
• Kvalitetna usluga 

Kontaktirajte nas i u najbržem roku naš tim će odgovoriti na Vaše zahteve!

NAJPOVOLJNIJE CENE U GRADU

DUBINSKO PRANJE I ČIŠĆENJE PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI U NIŠU

Na jednom mestu nudimo kompletnu uslugu mašinskog pranja tepiha, dubinskog pranja nameštaja, automobila, kamiona, poslovnih prostorija, kao i kompletnog enterijera Vašeg doma.

Top wash servis je porodična firma osnovana 2011.godine.

Dubinsko pranje Niš - TOP WASH Tepih servis i pranje tepiha u Nišu

Naš cilj je da naši klijenti uvek budu zadovoljni.
Vi ste nama na prvom mestu i zato se trudimo svih ovih godina da udovoljimo svakom Vašem zahtevu.
Potpuno smo posvećeni onome što radimo i trudimo se da svojim klijentima pružimo najbolju uslugu.
Trenutno imamo bazu od preko 5.000 klijenata, koja iz dana u dan i dalje raste.

Preporuka zadovoljnih korisnika je ustvari naše najveće zadovoljstvo i najveća reklama. Pokrivamo apsolutno ceo grad i dolazimo na Vašu adresu gde god se Vi nalazili. Posedujemo servis sa najmoćnijom tehnologijom i potpuno automatizovanim industrijskim mašinama, koje jedine zadovoljavaju visoke standarde EU. Godinama smo usavršavali servis i metode pranja i menjali tehnoligiju u cilju što većeg kvaliteta pranja. Možemo pohvaliti da imamo tehnologiju koja je najbolja na svetu, od ove metode bolja ne postoji.

Određene nečistoće koje mi ne uspemo da uklonimo garantujemo da nijedan servis u Srbiji nije u stanju da ukloni iste, jer, nažalost postoje određene vrste fleka koje se ne mogu ukloniti (mada su ovo vrlo retki slučajevi). Najnovija tehnologija i profesionalna organizacija nam omogućava ne samo najkvalitetniju, već i najbržu uslugu.

*** Ukoliko donesete Vaše tepihe u naš servis cena se umanjuje za 50 din./m² osim za urinirane tepihe.

*** Prilikom pranja tepiha vršimo i ozoniranje tepiha (Dezinfekcija). Ozon je broj 1 u borbi protiv COVID-19.

Proverite zašto se kod nas mušterije uvek vraćaju.

Dubinsko pranje Niš - TOP WASH Tepih servis i pranje tepiha u Nišu

Zašto odabrati TOP WASH - TEPIH SERVIS NIŠ ?

VIŠE OD 10 GODINA ISKUSTVA

PROFESIONALNE USLUGE

Nudimo vam profesionalne usluge pranja tepiha, čišćenja, sušenja i prevoza.

VISOKO OBUČENO OSOBLJE

Kod nas su zaposleni stručno obučeni, ljubazni i sa velikim iskustvom.

BESPLATAN DOLAZAK

Vršimo besplatno preuzimanje i dostavu Vaših tepiha.

PROFESIONALNE MAŠINE

Posedujemo Karcher mašine najnovije generacije za dubinsko čišćenje.

KVALITETNA ORIGINALNA SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE

U našem tepih servisu koristimo najkvalitetnija sredstva za čišćenje i pranje. koja nisu štetna po zdravlje ljudi i životinja.

ODRŽAVANJE ŽIVOTNOG PROSTORA

Naša terenska služba će Vaš životni prostor učiniti blistavim i održavati ga u tom stanju.

ODRŽAVANJE POSLOVNOG PROSTORA

Peremo tepihe i itisone na licu mesta u Vašem poslovnom prostoru, ugostiteljskom objektu ili hotelu.

BRZE I KVALITETNE USLUGE UZ NISKE CENE

Najkvalitetnije usluge svih vrsta dubinskog pranja uz brz servis, a uz to i po najpovoljnijim cenama u Nišu i regionu.

PROFESIONALNE KARCHER MAŠINE
Dubinsko pranje Niš - TOP WASH Tepih servis i pranje tepiha u Nišu
Cenovnik