Dubinsko pranje nameštaja

Dubinsko pranje nameštaja bi trebalo raditi najmanje jednom ili dva puta godišnje. U procesu dubinskog pranja odstranjuju se neprijatni mirisi, grinje, prašina i fleke nastale od korišćenja nameštaja koji mogu biti štetni po zdravlje Vas i Vaših ukućana.

Dubinsko pranje radimo sa vrhunskim mašinama marke Karcher i originalnim sredstvima za profesionalno i kvalitetno pranje. Sredstva koja koristimo su najbolja na tržištu, bez dugotrajnog mirisa i nisu štetna po zdravlje ljudi i životinja. Po Vašoj želji miris možemo dodati.

stolice pre i posle pranja stolice pre i posle pranja kauc pre i posle pranja ugaona pre i posle pranja dusek pre i posle pranja dusek pre i posle pranja kauc pre i posle pranja

Dubinsko pranje nameštaja obuhvata pranje naslona za ruke, mesta za sedenje, naslona (leđnog dela) kao i pranje nečistoća na zadnjoj strani. Pranje obuhvata i pranje dekorativnih jastuka.

Samo vreme pranja zavisi od veličine i zaprljanosti materijala i ponavlja se sve dok se iz nameštaja ne odstrani sva prljavština. Nakon pranja, nameštaj zadržava svega 10 do 20 % vlažnosti i sam proces sušenja traje od jednog do nekoliko sati, u zavisnosti od trenutnih klimatskih uslova u Vasem domu.

Slika pre i posle

Cene dubinskog pranja nameštaja:

# Usluga Cena
1 Pranje taburea od 200 din
2 Pranje fotelje od 600 din
3 Pranje dvoseda od 1100 din
4 Pranje troseda od 1300 din
5 Pranje ugaone garniture od 2300 din
6 Pranje francuskog ležaja od 1500 din
7 Pranje dušeka 190x90 dvostrano od 1000 din
8 Pranje dušeka 160x200 dvostrano od 1500 din
9 Pranje stolica od 150 din
10 Pranje jastuka od 50 din